Miksi vuokraisin moottoriveneen? Hyvä kysymys, johon on olemassa helppo vastaus: Vuokratessasi veneen maksat ainoastaan sen käytöstä, eikä sinun tarvitse huomioida muita omistamiseen liittyviä kuluja.

Me uskomme vahvasti siihen, että kaiken ei tarvitse olla omaa, jotta siitä voisi nauttia. Haluamme tarjota ihmisille veneilyn elämyksen ilman painetta veneen ostosta tai omistamisesta. Jos pohdit, olisiko veneen vuokraus sinulle sopiva vaihtoehto, jatka lukemista! Listasimme alle, miksi moottoriveneen vuokraus kannattaa.

Aina uusi katsastettu kalusto

Veneemme ovat aina korkeintaan muutaman vuoden vanhoja, huollettuja ja katsastettuja merkkiveneitä. Vuokraamalla sinun ei tarvitse huolehtia veneen huoltamisesta eikä käyttää rahaa sen kunnossapitoon, me teemme sen puolestasi!

Hyvin varustellut veneet

Vuokraveneissämme on aina kaikki tarvittava varustelu, koko perheen pelastusliivit mukaan lukien. Veneisiimme on myös saatavissa erilaisia lisävarusteita ja harrastusvälineitä kuten vesisuksia sopimuksen mukaan.

Edullisempaa kuin luulisi

Ihmisiä huolettaa usein vuokrauksen ja polttoaineen hinta. Meillä maksat ainoastaan vuokrausajasta sekä kuluttamastasi polttoaineesta. Mietityttääkö veneen kulutus? Kysy meiltä arviota polttoaineenkulutuksesta suunnitellessasi veneen vuokrausta.

Moottoriveneily on helppoa

Nykyaikaiset veneemme ovat helppokäyttöisiä ja niiden käyttöön saat aina opastuksen vuokrauksen alkaessa. Sinulla tulee kuitenkin olla perus veneily- ja navigointitaidot lähtiessäsi vuokraveneellä vesille. Järjestämme myös käytännönläheisiä veneilykursseja, joissa kokeneiden ohjaajien opastuksella harjoitellaan veneiden käsittelyä. Kysy lisätietoa kursseista asiakaspalvelustamme.

Moottoriveneellä näet enemmän

Moottoriveneellä pääset paikasta toiseen nopeasti ja jo viikonlopussakin ehtii näkemään paljon. Moottoriveneellä on myös helppo saapua satamiin ja niille on yleensä helppo löytää laituri- tai muu kiinnityspaikka, sillä ne eivät vaadi kovinkaan syvää vettä.


Vieläkö mietityttää? Ota meihin yhteyttä niin lupaamme vakuuttaa sinut!


  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.