Saariston parhaat ravintolat eivät välttämättä ole niin kaukana kuin alkuun ajattelisi. Meille kesäloman kohokohtia ovat saariston kauniissa ympäristössä nautitut lounaat sekä tunnelmalliset illalliset.

Turun saariston ravintoloita yhdistää puhtaat kotimaiset maut, tuoreet paikalliset ainekset sekä iloinen tunnelma. Saaristosta löytyy lukemattomia ihastuttavia ruokapaikkoja, joista listasimme tähän muutaman suosikkimme, joihin on mukava saapua veneellä.


Snickari keskellä Naantalia

Snickari sijaitsee Naantalissa aivan vierasvenesataman vieressä, historiallisessa puutalomiljöössä. Snickari tarjoilee maukkaita makuja laidasta laitaan ja listalta löytyy varmasti herkkuja koko venekunnalle.

Bourenin miehistö suosittelee testaamaan Snickarin pizzoja ja nauttimaan ne ilta-auringossa terassilla!

Tutustu Snickarin menuun!


Merellinen Ruissalon Maininki

Ruissalon Maininki sijaitsee Ruissalossa Turun Pursiseuran vanhassa huvilarakennuksessa. Mainingin ikkunoista ja terassilta aukeaa kaunis näkymä pursiseuran rantaan. Huhu kertoo, että Mainingilla on myös muutama laituripaikka varattuna asiakkaille!

Bourenin miehistö suosittelee tilaamaan paistetut ahvenet beurre blanc kastikkeella ja jälkiruoaksi Mainingin mansikat, nam!

Tutustu Ruissalon Mainingin menuun ja varaa pöytä!


Nauvon helmi Köpmans

Veneellä on mukava saapua Nauvon monipuoliseen vierasvenesatamaan ja suunnata siitä Köpmansin ihastuttavalle takapihalle nautiskelemaan kahvilan tai ravintolan antimista. Köpmansin keittiössä valmistuu herkkuja ainoastaan parhaita saariston raaka-aineita käyttäen. Listalla on sekä kala- että liharuokia sekä vaihtoehtoja kasvissyöjille ja vegaaneille.

Bourenin miehistö suosittelee Köpmansin kuuluisaa haukiburgeria ja jälkiruoaksi italialaista käsintehtyä Nuvole-jäätelöä.

Tutustu Köpmansin palveluin ja menuun!


Hyppeis Värdshus Houtskarissa

Hyppeis Värdhus sijaitsee Houtskarin länsipuolella Hyppeisissä. Hyppeis tarjoaa paikallisesti tuotetuilla raaka-aineilla toteutettua pohjoismaista ruokaa välimerellisillä elementeillä ja ruokaa on tarjolla aina aamiaisesta illalliseen. Vuonna 2018 Hyppeis sijoittui toiselle sijalle Vene-lehden Veneväen suosikkiravintola -äänestyksessä!

Bourenin miehistö suosittelee huristelemaan Houtskariin juhannuksen jälkeen!

Tutustu Hyppeis Värdshusetiin!


Vuokraa vene ja suuntaa saaristoon herkuttelemaan!

Tutustu venemalleihimme ja valitse itsellesi paras kulkupeli!